Elgin Cook pojačao Cedevitu

Zagrepčani imaju novog Amerikanca

Elgin Cook pojačao Cedevitu

Novi igrač Cedevite je Amerikanac Elgin Cook koji igra na poziciji niskog krila.

Cook je rođen 15. siječnja 1993. godine. Jednu sveučilišnu sezonu proveo je na Nortwest Florida Stateu, a preostale tri igrao je za Oregon. Dvadesetpetogodišnji Cook potpisao je opcijski dvogodišnji ugovor.

U svojoj posljednjoj sezoni na sveučilištu Oregon (2015./2016.) u prosjeku je bilježio 14.82 poena, 5.13 skokova, 2.32 asistencije i 1.42 ukradenih lopti za 31.9 min. po utakmici.

Nakon toga je nastupao u NBA Ljetnoj ligi za Sacramento Kingse i onda potpisao za Golden State Warriorse, koji je brzo napustio nakon što je za njih nastupio u dvije utakmice NBA predsezone. Proteklu sezonu nastupio je za njemački Ludwigsburg s prosjekom od 13 poena po susretu.

Spomenut ćemo na kraju i da je Elgin sin bivšeg NBA igrača Alvina Robertsona, koji je četiri puta bio All Star igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi