Emotivna poruka Džanana Muse za Cedevitu

Oprostio se od kluba

Emotivna poruka Džanana Muse za Cedevitu

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa karijeru će nastaviti u Brooklyn Netsima nakon što ga je ovaj NBA klub izabrao na dratfu.

Ovaj 19-godišnji košarkaš nakon nekoliko sezona u zagrebačkoj Cedeviti odlučio je da se prijavi za NBA draft, a Netsi su ga izabrali kao 29. pik prve runde. Tako će mladi bh. košarkaš nastaviti karijeru u ovom klubu s kojim za nekoliko dana počinje pripreme.

Iz Cedevite su prije nekoliko dana potvrdili da Musa ide u Netse, te su našem košarkašu poželjeli mnogo sreće u najjačoj ligi svijeta. Dužan nije ostao ni Musa koji se oglasio preko svog zvaničnog Facebook profila i poslao poruku sada već svom bivšem klubu.

"Četiri godine od dolaska u Zagreb i KK Cedevita. Hvala puno cijeloj strutkuri kluba koji su bili uz mene. Hvala prijateljima i saigračima koji su me podržavali svaki dan pa i onda kad nije bilo kako je planirano te upravi kluba koji su mi dali povjerenje. Ljudi sa kojima sam radio i koje sam izludjivao te su mi postali kao dio porodice, njima se posebno zahvaljujem. Želim vam puno sreće u nastavku. Zauvijek ću ostati dio kluba i dijete KK Cedevita. Svim srcem uz vas", napisao je Musa.

Top Komentari

Kettenhund
Sta je ovdje emotivno? Zahvalio se covjek...
17 1
Peđa
Joj odela!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi