Embiid o Simmonsu: Ne zanima me, ionako radi šta hoće

Playmaker 76ersa suspendovan

Embiid o Simmonsu: Ne zanima me, ionako radi šta hoće

E. Škorić

Centar Philadelphije 76ersa Joel Embiid govorio je o svom saigraču Benu Simmonsu, koji je odlučan da napusti ekipu.

Simmons se u srijedu pojavio na treningu i nije htio da radi ono što je radio ostatak ekipe, zbog čega ga je trener Doc Rivers izbacio s treninga.

Suspendovan je i neće igrati protiv New Orleans Pelicansa na otvaranju nove sezone.

"Ne zanima me taj čovjek iskreno, on radi šta god hoće. Ja nisam ovde da budem bebisiter. To nije moj posao, to nije ničiji posao. Hoću samo da tim bude bolji, da pobjeđujemo. Svi momci isto hoće. Taj čovjek me više ne zanima, iskreno", rekao je Embiid, prvo ime 76ersa.

Simmons je iskazao veliko nepoštovanje prema svojim saigračima i klubu koji mu daje 177 miliona dolara, pa je pitanje hoće li više ikako i dobiti priliku za igru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti