Zvijezda NBA lige odbija da trenira, želi promijeniti klub

Neće doći da na pripreme

Zvijezda NBA lige odbija da trenira, želi promijeniti klub

A. Čaušević

Philadelphia 76ersi će pripreme za novu sezonu početi bez jednog od svojih najboljih igrača.

Ben Simmons koji je 2016. godine bio prvi pick NBA drafta odbija da trenira i nema se namjeru pojaviti na pripremama jer želi promijeniti sredinu.

Simmons je cijelu karijeru u 76ersima, ali sada želi nove izazove. Njegov agent je o tome već obavijestio čelnike franšize iz Philadelphie.

Ovaj 25-godišnjak je bio i na žestokom udaru kritika jer je navodno sabotirao 76erse u polifinalu Istoka protiv Atalante kada je promašio čak 27 slobodnih bacanja.

Inače, Simmsons sa 76ersima ima četverogodišnji ugovor koji je vrijedan 147 miliona američkih dolara.

Top Komentari

dinass
Trejdujte ga u najgoru ekipu lige pa nek tamo uci kako se suta za 3 poena i vjezba slobodna.Nije normalan ko je ovom panju dao 140miliona.
5 3
Edin Merlin
Prevara od igrača..!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi