Embiid: Šta sam sve kupio? Ništa! Video igre i košarka me čine sretnim

Ima milione, ali ga ništa ne zanima

Embiid: Šta sam sve kupio? Ništa! Video igre i košarka me čine sretnim

E. Škorić

Košarkaš Philadelphije Joel Embiid ima bogati ugovor u NBA ligi, ali ostao je skroman i unatoč zarađenim milionima tvrdi da - nije ništa kupio.

Ovaj duhoviti momak je impresionirao sve tako što je u jednoj emisiji kazao da čuva novac i da nije kupio ni auta, niti vile, što obično rade svi oni koji se domognu slave i američkih dolara u velikim količinama.

"Nisam kupio ništa. Sve sam sačuvao. Ne vozim, nemam dozvolu. Nisam kupovao nikakve kuće i sve što mi treba su video igre i košarka. To me čini najsretnijim", kazao je Embiid.

Onda su ga pitali ko može da ga čuva u ligi, a on je odgovorio: "Ne može niko".

Odgovarao je na još neka pitanja, otkrio je kako će napasti MVP titulu, kako voli gradove poput New Yorka i Los Angelesa i Miamija, ali da ne ide na plažu jer voli igrati video igre.

Top Komentari

Edin Merlin
Sve okay,ali to da ga niko ne može čuvati je pretjerao. Dokaz tome je zadnji PlayOffs protiv Boston Celtics. Izgubili seriju 4-1 još Boston je bio bez dva najbolja igrača Irving i Hayward... Mora se malo spustiti na zemlju...
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije