Košarkaš Miamija Embiidu zgazio masku, ovaj poručio: "Bit ću im noćna mora"

Žestoki obračuni Miamija i Phile

Košarkaš Miamija Embiidu zgazio masku, ovaj poručio: "Bit ću im noćna mora"

Edmir Škorić

Košarkaš Miamija Justise Winslow ponio se jako nekorektno tokom jučerašnjeg meča protiv Philadelphije.

Miami je ugostio Philu u trećem meču četvrtfinalne serije na Istoku, a na kraju je gostujući tim stigao do pobjede i 2:1 vodstva.

Winslow je u jednom trenutku zgazio zaštitnu masku Joela Embiida, koji je bio najefikasniji igrač na meču s 23 poena.

"Nerviralo me je, ali je to bio jedini način da igram u ovoj utakmici, da nosim masku i zaštitim lice njom i naočarima. Morao sam da prođem kroz to i prošao sam. Izborili smo prilično dobru pobjedu, a što se tiče zamjene maske, to je zbog Winslova. Stao je na nju i probao da je polomi rukama. Ali ne zna baš najbolje da ih imam otprilike pedeset, pa će mu biti potrebno mnogo više truda da bi me odstranio iz serije. Zato ću za njih da budem noćna mora", rekao je Embiid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi