Emotivan oproštaj Bryanta od TD Gardena

Legendarni košarkaš odlazi u mirovinu

Emotivan oproštaj Bryanta od TD Gardena

Legendarni Kobe Bryant je sinoć odigrao posljednju utakmicu u slavnom TD Gardenu, koja važi za dvoranu koja je tradicionalno posebno inspirisala velike zvijezde NBA lige.

U svojoj posljednjoj posjeti Bostonu u dresu Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant je ubacio 15 poena, a na kraju se sa svojim saigračima radovao pobjedi rezultatom 112:104.

Bryant je bio centralna figura večeri u TD Gardenu, gdje mu je uoči početka utakmice upriličen veoma lijep doček uz velike ovacije publike u Bostonu.

Nakon završetka utakmice, Bryant se posljednji put pozdravio sa publikom u Bostonu, u dvorani koju će pamtiti po lijepom dok je živ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.