Emotivna poruka Vedrana Bosnića na Twitteru nakon sinoćnje utakmice u Mejdanu

Naš tim poražen od Grčke

Emotivna poruka Vedrana Bosnića na Twitteru nakon sinoćnje utakmice u Mejdanu

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija BiH poražena je sinoć u Mejdanu od Grčke sa 70:65 u meču drugog kola kvalifikacija za EP.

Izabranici Vedrana Bosnića su ponovo ostavili srce na terenu i nakon zaostatka od 12 poena razlike u finišu četvrte četvrtine uspjeli su da dođu na svega dva poena zaostatka.

No, nažalost naš tim nije imao snage do samog kraja za veliki preokret, te je Grčak uspjela na kraju da slavi. No, sigurno da našeg selektora može radovati velika borbenost naših košarkaša koji ovo okupljanje završavaju s pobjedom i porazom.

Nakon sinoćnje utakmice u tuzlanskom Mejdanu selektor našeg tima Vedran Bosnić jutros se oglasio na Twitteru sa emotivnom porukom.

"Moji igrači imaju veliko srce kao planina. Hvala svima koji su učestvovali u našoj zajedničkoj borbi ovih zadnjih deset dana. Vi ste naša motivacija i inspiracija", poručio je Bosnić.

Top Komentari

Sukedzo
Majstore, nadji, iskopaj sa svezom jos par igraca jer ivi sto smo vidjeli sinoc je pravo lose. Nema sutera, a o playu da nepricamo. Tri pogodjene trojke u ovo moderno doba je za plakati.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi