4

Komentari (4)

Sukedzo
Majstore, nadji, iskopaj sa svezom jos par igraca jer ivi sto smo vidjeli sinoc je pravo lose. Nema sutera, a o playu da nepricamo. Tri pogodjene trojke u ovo moderno doba je za plakati.
K79
Upravo tako majstore, borbenost ok svaka čast al sve ostalo loše, greške na osnovnim stvarima ogromne,ona grčka također loša ekipa al nažalost mi još lošiji
markopolo
Nije izgovor za izgubljenu utakmicu. A i da se ne zaboravi. Ali drug moj koji bolan Savez. Ovaj što se do prije par mjeseci raspado. I ti očekuješ da oni iskopaju neke igrače. Baš sam neko noć sanjao kako se košarkaši širom svijeta otimaju da igraju za BiH. Trebamo smanjiti svoja očekivanja i biti realni. Ako se sve u i oko saveza normalizuje i država stane iza njega kao na primjer u fudbalu, tek tada što znači za par godina možemo iskopavati igrače.
Sukedzo
@markopolo Druze, vjeruj mi da bih esej mogao napisati o situaciji u BH kossrci, ali nemam snage da se borim protiv vjetrenjaca. Ja mislim da smo mi jedina nacija na svjetu koja se nesto "busa" poslije poraza i fol moralise kao mi smo nesto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.