Kanter: Koga će sljedećeg dovesti, Isusa Krista možda? I Nurkić se dotakao najaktuelnije NBA teme

NBA liga u čudu nako novog poteza Netsa

Kanter: Koga će sljedećeg dovesti, Isusa Krista možda? I Nurkić se dotakao najaktuelnije NBA teme

E. Škorić

Dolazak LaMarcusa Aldridgea u Brooklyn Netse izazvao je brojne reakcije.

"Velika dvojka" Brooklyn Netsa bila je formirana od Kyriea Irvinga i Kevina Duranta. Nedugo nakon toga, imamo "veliku petorku" u kojoj su pored njih dvojice još James Harden, Blake Griffin i LaMarcus Aldridge kao najnovije potpisivanje franšize iz Brooklyna. A zanimljivo da mogu da potpišu još jednog igrača!

Dolazak Aldridgea mnogi vide kao upotpunjavanje slagalice koja će Netsima donijeti NBA naslov. Mnogi su komentarisali Aldridgeov dolazak u Netse, a ističe se komentar Enesa Kantera.

"Koga će sada potpisati? Thanosa? Ili možda Isusa Krista?", pita se turski centar, dok njegov saigrač Jusuf Nurkić uz ovu animaciju glasnog smijeha iznosi svoje mišljenje o Aldridgeovom prelasku u Brooklyn.

I mnogi drugi NBA igrači osvrnuli su se na sklapanje Dream Teama u Brooklynu.



Top Komentari

VD24
Nurkic i ti i vasa misljenja su bitna ko semafori u GTA
4 7
user1582737595
Šteta što je Musa otišao bili bi još jači ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi