Erdogan preuzima Karsiyaku?

Turski klub u potrazi za novim strategom

Erdogan preuzima Karsiyaku?

Pinar Karsiyaka nije uspjela izboriti play-off u minuloj sezoni turskog šampionata, pošto je regularni dio sezone završila na 10. mjestu.

Kraj sezone je tako značio i kraj saradnje sa srbijanskim stručnjakom Aleksandrom Trifunovićem, a Karsiyaka sada traga za novim rješenjem na klupi.

Među glavnim kandidatima se našao i turski stručnjak Ahmet Caki, ali će on ipak preuzeti eikupu Darussafake.

Ipak, u Karsiyaki su pronašli novu opciju, a to je Erugrul Erodogan, trener koji posjeduje veliko iskustvo rada u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

On je u svojoj dosadašnjoj karijeri bio pomoćni i glavni trener Fenerbahčea, pomoćnik u turskoj reprezentaciji, selektor U20 selekcije Turske i trener Turk Telekoma. Posljednje tri godine je proveo na klupi Istanbul BB-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti