Eric Gordon šest sedmica izvan parketa

Ozljeda koljena udaljit će sjajnog šutera iz ekipe

Eric Gordon šest sedmica izvan parketa

Eric Gordon, jedan od najboljih košarkaša Houston Rocketsa pauzirat će šest sedmica nakon što se podvrgnuo artoskopiji koljena. 

Gordon boje Rocketsa brani od 2016 godine a početkom ove sezone produžio je ugovor na još 4 godine za koje će inkasirati 76 miliona dolara. 

Ovaj sjajni šuter ove sezone se mučio s formom a dolaskom Westbrooka opao je i broj napadačkih akcija za njega. U subotnjoj utakmici protiv svog bivšeg tima New Orleans Pelicansa Gordon se ozlijedio u zadnjoj četvrtini a dodatni pregledi potvrdili su da je potrebna artoskopija.

U karijeri je, osim za Rocketse i Pelicanse nastupao još i za Los Angeles Clipperse. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi