3

Komentari (3)

Sadik82
Totalna fula clanak. Doncic kao prvo nije 3 nego 4. A druga stvar Derozen uopste nije uputio kritike ni za jednog igraca nego je komentarisao svoje 80 i neko mjesto i to u trenutku kada nije mogao imati pojma koji ce biti Doncic obzirom da je rang lista objavljena kroz nekoliko dana.
nemozetako
ovaj skoric je lik kakav se jednom rada u 100 godina. Kolicina gluposti i lazi koje pise iz sata u sat granici sa nemogucim. Ucini uslugu svima i idi beri pecurke, okani se sporta.
DadiG
Nemoj te tako oštro. Dole se izvadio prilogom o Kinsey u Dubaiu. Šalu nastranu, ovo je ponižavanje žurnalistike. Samo me zanima da li se on predstavlja kao novinar. Jedino šta ga vadi je što radi sa Šljivkom i Čauševićem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.