ESPN: Nurkić među 100 najboljih igrača u NBA ligi 

Predviđanja za narednu sezonu

ESPN: Nurkić među 100 najboljih igrača u NBA ligi 

E. Škorić

Kako to obično radi prije svake sezone, ESPN nakon konsultacija s raznim ekspertima rangira igrače, pa čak i one koji nisu niti zaigrali u ligi, kao što je recimo Luka Dončić.

Dončić je pokorio Evropu s Realom i Slovenijom i u Dallas Mavericksima će pokušati da opravda velika očekivanja i nadimak "evropski LeBron James".

Prema ESPN-u, koji je objavio ranking igrača o 100. do 51. pozicije, Dončić će biti 63. najbolji igrač u narednoj sezoni.

Bh. centar Jusuf Nurkić je projektovan na mjesto 75, a Goran Dragić iz Miamija na 61. mjesto najboljih igrača u NBA ligi u novoj sezoni. Centru Philče Dariju Šariću predviđa se 57. mjesto.

Lista od 50 najboljih igrača u NBA sezoni očekuje se naredne sedmice, mada ona naravno ne mora ništa da znači, iako je sačinjavaju veliki košarkaši eksperti.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Akb insalan ove godine u top 50! Zvijeri grizi!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi