Vrabac i Kamenjaš rekli dvije ključne rečenice

Nakon trijumfa protiv Slovenije

Vrabac i Kamenjaš rekli dvije ključne rečenice

H. Zilić

Slavlje naših košarkaša je još uvijek u Koelnu nakon trijumfa protiv Slovenije.

Aktuelni prvak Evrope je pao rezultatom 93:97, a još se skupljaju reakcije nakon veličanstvenog trijumfa.

Komnetar su dali Adin Vrabac i Kenan Kamenjaš koji su i večeras odlično odradili svoje minute na parketu.

"Mi smo tako zakoračili na Eurobasket. Pokazali smo da sa svima možemo igrati, borit ćemo se. Tako je bilo i večeras protiv Slovenije. Bilo je nekih greškica, ali pobjeda je najbitnija. Trebaju svi biti ponosni, velika je stvar igrati za reprezentaciju, ovo je poseban osjećaj. Spremali smo se za Dončića, imali smo par opcija urodilo je plodom", rekao je Vrabac i naglasio jednu ključnu stvar.

"Selektor Adis nam je stvorio jak mentalitet."

Kamenjaš nije mogao kontrolisati emocije, a dao je i izjavu nakon svega.

"Prvo Francuska, pa Litvanija, onda ćemo razmišljati o Berlinu."

Našu selekciju sada očekuje dan odmora, a ond aključni mečevi protiv Francuske i Littvanije, gdje imamo lijepu priliku da izborimo nokaut fazu ovogdišnjeg Eurobasketa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije