3

Komentari (3)

saju701
Slovenija uzima titulu nema sta vidi se da igraju koliko im treba,Doncic napravi razliku pa onda malo odmara a ako se protivnik priblizi opet on stupa na scenu.
VenamaHrabrih
Sve zavisi od toga s kojom se grupom naša grupa ukršta i ko su eventualni protivnici Slovencima u drugom krugu. Jedino nekom slovenačkom kalkulacijom mogu nam danas pokloniti pobjedu. Realno, kod nas samo Musa i Nurkić znaju igrati, a to je više nego nedovoljno za bilo šta ozbiljno. To je jučer Njemačka i pokazala. Bez ikakve želje za omalovažavanjem, mi imamo Juku, Musu i devet balvana
Sefik
Nažalost ,prejaki ste za nas .. Ali uz još neki priključak od drugih igrača mogli bi držati egal.. Musa je pokazao da je sazrio, ne forsira kao prije , razigrava više, popravio završnicu, i sigurno da će nas nositi narednih 10 godina, ako Bog da , u zdravlju !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.