Fanovi se šokirali kada su vidjeli koliko je LeBron James osijedio

Odlučio je da se više neće farbati

Fanovi se šokirali kada su vidjeli koliko je LeBron James osijedio

E. Čaušević

NBA liga trebala bi se nastaviti ovog mjeseca, ali novi slučajevi zaraze koronavirusom među košarkašima su samo otežali situaciju.

Timovi su još početkom prošlog mjeseca počeli pripreme za nastavak sezone koji se očekivao početkom ovog mjeseca, ali je to još uvijek upitno.

Nastavak sezone željno očekuju LA Lakersi koji su među glavnim favoritima za osvajanje titule. Košarkaši ovog tima vrijedno rade već sedmicama i nalaze se u dobroj fizičkoj formi.

U centru pažnje američke javnosti našao se LeBron James jer su svi šokirani koliko je ovaj košarkaš osijedio tokom karantina.

James je prije farbao kosu i bradu kako bi pokrio sijede dlake, ali je odlučio očito da više to ne radi. Zbog toga su navijači bili šokirani kada su vidjeli koliko sijedih dlaka ima jedan od najboljih košarkaša svijeta.

Top Komentari

Chepich
Sere mi se od ovakvih naslova
5 0
Penderinos
Čovjek pravio pitu pa se upackao od brašna
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi