9

Komentari (9)

Ham0
Turski derbi pripao turskom otpadu
HamzaVojvoda
Ne zna jadni glupi bosnjo nista drugo nego da podyebava ujeda za****ye a jadan bedan siromasan otpad nikoga u svetu ne yebe nit zna za njega. Nema bosnje ni u jednom sportu ninu jednom velikom takmicenju a kad susedi imaju vazdan i klubova u euroligi i raznih medalja sportskih uspeha svetski broj 1 u tenisu sve srbadija ima onda jadni bedni bosnjo moze samo lajat kao ker i nista drugo i opet jad i beda i nula u svemu. Jadni ste bedni ste talasika ste i pravi turski otpad smece bez igde iceg
Ham0
A sta tebe kao bosnjaka boli kurrac za turcima? I onima pravima i ovima njihovima otpadcima sto su ihostavili iza sebe u zemlji serviji, koja je dobila ime po servima tj slugama??
AlphaStrong
Hamza turčine...znaš šta dalje ide
matijaslesor
Hahaha trpaj Zvezdo glupe turke
user1663816644
Turci su vam trpali 500 godina.
Ham0
Pa sta je zvezda nego turski klub? Servi su turski otpadci koje su oni ostavili iz sebe
matijaslesor
Nijesu. I ti bi bio ponosni srbin kao ja danas da je tvoj cukundjed odlucio da kaze NE turskim vazalima, ali ne, tvoja loza je odlucila da ima povlastice, da uzme drugu vjeru, ali nijeste racunali da se vremena mijenjaju, sad bi se ti ponovo pokrstio ali te niko ne nudi hahha. Ali eto pokazuje se vi koji ste se prodali da bas i nemate mnogo mozga, pokazuje se vasa uspjesnost u svim sferama zivota. Napred Zvezda ale !
AlphaStrong
Matija turčine...znaš šta ti slijedi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.