Fenerbahce nakon drame slavio u Beogradu: Lorenzo Brown sa sirenom potopio bivši klub
Bivši košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Brown košem sa sirenom potopio je svoj bivši tim

Sjajna utakmica u Pioniru

Fenerbahce nakon drame slavio u Beogradu: Lorenzo Brown sa sirenom potopio bivši klub

Košarkaši Fenerbahcea nakon velike su drame slavili u Pioniru protiv Crvene zvezde u utakmici 18. kola Eurolige rezultatom 73:71. 

U jednoj od najneizvjesnijih utakmice ove sezone u Euroligi u kojoj nijedna momčad nije imala veću prednost od 6 poena košarkaši Fenerbahcea uspjeli su odnijeti pobjedu iz Beograda košem u doslovno posljednjoj stotinki utakmice.

Nakon što je Quino Colom promašio otvoren šut koji je mogao Zvezdi donijeti nove bodove, u posljednih 6 sekundi, nakon skoka De Coloa, lopta je došla do prošlogodišnjeg košarkaša Beograđana koji je uputio šut koji je uz zvuk sirene poderao mrežicu. Naknadno gledanje snimka utvrdilo je da je lopta napustila ruku Lorenza Browna doslovno jednu stotinku prije isteka vremena te Turci nose u Istanbul vrijednu pobjedu. 

Brown je uz Pierrea bio i najefikasniji pojedinac gostiju, obojica su postigli po 13 poena. Zvezdu je sa 17 predvodio O'Bryant a 12 je ubacio Ognjen Dobrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi