FIBA: "U Bosni i Hercegovini je ljubav prema reprezentaciji drugačija"
Navijači Bosne i Hercegovine ponovo su pokazali kako se voli reprezentacija.

Pohvala za Mejdan

FIBA: "U Bosni i Hercegovini je ljubav prema reprezentaciji drugačija"

Eldar Ganibegović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je imala veliku podršku u Mejdanu protiv Francuske, a sve je to prepoznala i FIBA koja ih je pohvalila javno.

U okviru drugog kola kvalifikacija za Eurobasket, košarkaši Bosne i Hercegovine večeras su ugostili Francusku. Poraženi su rezultatom 64:74.

Naša selekcija je bila ravnopravan protivnik 9. reprezentaciji svijeta, ali kao da se strah od pobjede uvukao kada smo im prišli na -3 i poklekli smo na kraju.

Ako nešto večeras treba pohvaliti onda su to sigurno navijači i atmosfera u Mejdanu. Prepoznala je to i FIBA.

Objavila je FIBA video na Facebook stranici na kojem se vidi kako navijaju naši navijači. "U Bosni i Hercegovini je ljubav prema nacionalnom timu drugačija", napisali su.

National team love is just different in Bosnia and Herzegovina. 🇧🇦 #EuroBasket x #MakeYourMark

Posted by FIBA EuroBasket on Monday, February 26, 2024
Oglasi

Džanan Musa ispoštovao navijače

Sjajne bh. navijače nakon utakmice je ispoštovao i košarkaš Real Madrida, Džanan Musa.

Poslije utakmice se popeo na tribine, prozborio koju riječ s našim navijačima, te se fotografisao s njima što će im sigurno biti lijepa uspomena s ove utakmice.

Sada slijedi pauza u kvalifikacijama sve do novembra. Tada ćemo igrati dvomeč protiv selekcije Hrvatske.

Kvalifikacije ćemo završiti u februaru 2025. godine kada su na programu novi dueli s Kiprom i Francuskom. Dojam je da ćemo u novembru protiv Hrvatske odlučivati o putniku na Eurobasket. 

Top Komentari

Kakaks
Bosna u srcu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi