11

Komentari (11)

RASanticeva
Srce mi je bilo ko Hum gledajući cure kako Belgiju zadrže na 17-2 seriji zadnjih 5 min Jedva čekam da ih gledamo opet sutra! Sretno cure!
user1583752673
Cure placem od dragosti svaka vam cast!
Edin Merlin
Jones se pretvorila u Dennisa Rodmana,ubila u skokovima…!!!!
Kada ne bi bilo nacionalnih stranaka i podjele BH na dva entiteta garantujem da bismo u BH imali zdravu sredinu za zivot, za sport, za ekonomiju i za sveukupni napredak, naravno nadam se da bi i fudbalerima bila prioritet BH reprezentacija, koji su se rodili u BH i ne bi mislili o reprezentaciji Srbije ili Hrvatske, zaista bi opet bilo lijepo u BH kao nekada.
VelikiMislilac
O turizmu da i ne pricamo. Jedna od najljepsih drzava na svijetu.
user1583752673
Jedan od boljih komentara danas, svaka cast
ja.hondo
Medo-Brundo
A ne kao Dzeko i ostali puzevi!
Noone
Koja haemonija, zdrava sredina i okruženje, spoj svega onoga sto treba da bude u jednom uspjehu. Daleko od politike i govana!!! Čestitamm
celikze
bk123
Bravo cure...svaka čast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.