Filip Kraljević potpisao za HKK Široki
Kraljević će Širokom pomoći u borbi za naslov prvaka BiH. Foto: Facebook HKK Široki

U 30-oj godini života opet će zaigrati za matični klub

Filip Kraljević potpisao za HKK Široki

Širokobriježanin Filip Kraljević, 213cm visoki centar do kraja sezone nosit će dres matičnog kluba HKK Široki, objavljeno je iz devetorostrukog prvaka Bosne i Hercegovine.

Kraljević će tako ojačati unutarnju liniju Širokobriježana koji su dobili odlično pojčanje za nastavak prvenstva i borbu za ABA 2 ligu.

Kraljević je ovu sezonu počeo u Ciboni koju je napustio nakon sukoba s bivšim trenerom HKK Široki Ivanom Velićem dok je u karijeri nastupao još za Split, Zadar, Cedevitu, Zaragozu... Kraljević će za Široki debitirati u subotu kada Široki na Pecari dočekuje momčad Bratunca. 

Širokobriježani su drugi na ljestvici košarkaške Premijer lige Bosne i Hercegovine iza HKK Zrinjski ali momčad s Pecare ima i jednu utakmicu manje.

Top Komentari

gumenakita
Kjajevic?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi