Finale Kupa KS HB: Na Pecari HKK Široki i HKK Zrinjski odlučuju o pobjedniku
Treneri su se složili da Zrinjski ima prednost u iskustvu, a Široki u mladosti i poletu.

Pobjednik će nastupiti na završnici Kupa Bosne i Hercegovine

Finale Kupa KS HB: Na Pecari HKK Široki i HKK Zrinjski odlučuju o pobjedniku

U nedjelju s početkom u 18h u širokobriješkoj dvorani Pecara odigrat će se finalna utakmica Kupa KSHB u kojoj će snage odmjeriti dvije prvopasirane momčadi prvenstvene ljestvice HKK Široki i HKK Zrinjski.

Tim povodom danas je u Mostaru održana press konferencija na kojoj su govorili predstavnici oba kluba. Trener Širokog Danijel Jusup istakao je da očekuje jednu neizvjesnu utakmicu, i dodao da Zrinjski ima prednost u iskustvu, a njegova momčad u mladosti i poletu svoje momčadi.

Pomoćni trener HKK Zrinjski Tihomir Mustapić složio se s konstatacijom trenera Širokog, te izrazio nadu da će utakmica biti neizvjesna kao što su i sve utakmice koje igraju veliki rivali u posljednje vrijeme, a trenutna inspiracija igrača će odlučiti o pobjedniku.

"Meni osobito je čast što sam dio ovoga, jer je ovo finale dovedeno na jednu veliku razinu i to je jedan veliki blagdan košarke u Hercegovini". "Igraju dvije ekipe koje se dobro znaju. Šteta je što se ove dvije kvalitetne ekipe sastaju sada jer obadvije zaslužuju da idu na završnicu, a ja bih još samo pozvao navijače da dođu na utakmicu" -  kazao je košarkaš HKK Široki Jure Zubac.

"Kao što je naš trener rekao to će biti blagdan košarke. Nadam se dobroj utakmici, i očekujem da će Zrinjski obraniti naslov pobjednika Kupa Herceg-Bosne" - rekao je košarkaš Zrinjskog Ivan Zlomislić.

Top Komentari

ode208
Serem vam se i na kup i na herceg bosnu
5 0
Benjamingst
Ovo sto si objavili ba ss treba njih bojkotovati. Primili od Ustasa za kiflu I oni jos stave sliku gdje pise HB gdje su mnogi Boanjaci odtakvih ubijeni i protjerani. Kreten je onaj sto je ovo objavijo.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti