HKK Zrinjski poražen od Lovćena
Košarkaši Lovćena bez velike muke slavili su večeras u Mostaru

Prvak BiH pokleknuo u svojoj dvorani

HKK Zrinjski poražen od Lovćena

Bez ispaljenog metka pali su večeras košarkaši HKK Zrinjskog u utakmici igranoj u okviru 19.kola ABA 2 lige. Oni su večeras u svojoj dvorani na Bijelom Brijegu poraženi od crnogorskog Lovćena rezultatom 71:78 i tako zabilježili trinaesti poraz u ovom takmičenju.

Bezvoljno su izgledali mostarski košarkaši večeras, vidjelo se to od samog početka da domaćim fali voljni momenat da uradi nešto više u ovoj, za njih revijalnoj utakmici. Iskoristili su to gosti znalački i večeras u Mostaru prekinuli svoj dugi niz poraza.

Lovćen je skakački dominirao tijekom cijelog susreta, a Mihailo Popović i Nemanja Todorović znalački su koristili kako ofanzivne skokove tako i veliki prostor koji im je davala nezainteresirana obrana domaćina. Tek je u posljednjoj dionici Zrinjski uspio uljepšati ovaj poraz dobivši je s 22:10, ali budući da su u nju gosti ušli s 19 koševa viška mogli su si priuštiti i malo opuštenije košarke. Spomenuti dvojac M. Popović s 22 i Todorović s 20 najbolji kod pobjednika. Ljujić s 15, Ramljak s 14 i Todorović s 12 pokazivali su neke znaki života u Zrinjskom.

Dvorana Bijeli Brijeg, ABA 2 liga 19. kolo HKK Zrinjski - KK Lovćen 71:78 (34:41)

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

HKK Zrinjski: Šutalo 7, Lužaić 8, Pajić, Sokolović 9, Golemac, Zlomislić, Todorović 12, Miličević 6, Ljujić 15, Milinović, Ramljak 14

KK Lovćen: Pilčević 3, A.Popović 15, Vrbica, Parača, Lopičić 2, Lelić 7, Božović, M.Popović 22, Đukanović 9, Hajduković, Todorović 20, Đoković

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi