11

Komentari (11)

Wiener
mjesto da se prepirete bez veze bolje da se svi ukljucimo u akciju i pomognemo nasoj Bosni simbolu Grada i prvom Evropskom sampionu sa ovih prostora da opstane..generacije i generacije navijaca i Sarajeva i Zelje su odrastale uz ovaj klub.. ja cu uplatit
wubpozz
Invalid donirao invalidu..
Asam85
Nije li to vaš klub ? Novac jeste i više nego simboličan, ali da li se vi sjećate kluba za kojeg ste nekad navijali, mali pitari, da vas nema trebalo bi vas izmislit.
wubpozz
Navijač sam Veleža, u ovom trebutku obje ekipe jedva opstaju, lijep pozdrav i nemoj se tako brzo palit.
Nele.
Bravo Zeljo. Iako su horde zla navijaci kluba (obicno kad ide Bosni ali ih nema kad ne ide) iako su bordo, Zeljo spasava SARAJEVSKOG velikana. Bravo voljeni klube.
nemozetako
trebamo se svi sportski kolektivi dignuti dati odredena sresstva da spasimo najveci sportski kolektiv koji je postojao na podrucju BiH, i jedan od najvecih na podrucjima SFRJ
bistrik87
vi sebe ne mozete spasit, ko vam drma kavez alo
Paradajz
Spašava? Sa 100 KM? Svašta.
Horde
Jel te stid. Dali se 100 KM kao kolektiv a Čovjek jedan dao 300 KM... Poklopi se ušima i pitaj amawa kako ćete plate podijeliti i platiti račune.
Brazuka
E to se vec zove tuga. Ocel amaw dati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.