Fotografija Enesa Kantera nakon povrede Jusufa Nurkića obišla svijet

Nije mogao da vjeruje šta se dešava

Fotografija Enesa Kantera nakon povrede Jusufa Nurkića obišla svijet

E. Čaušević

Košarkaška javnost je u velikom šoku nakon što je bh. igrač Jusuf Nurkić doživio tešku povredu.

U sinoćnjem duelu Portlanda i Brooklyna bh. košarkaš je doživio težak lom noge u drugom produžetku.

Nurkić je nezgodno doskočio u napadu, te se odmah jasno vidjelo da je dožlo do stravičnog loma noge. Bh. košarkaš je ostao ležati na parketu i na svu sreću doktori su brzo reagovali.

Košarkaši Portlanda i Brooklyna bili su u velikom šoku kada su vidjeli u kakvom stanju je Nurkićeva noga, a neki jednostavno nisu mogli ni gledati šta se dešava.

Nurkićev saigrač Enes Kanter je sa klupe u nevjerici gledao šta se dešava, a kada su bh. košarkaša iznosili s parketa uhvatio se za jednog od članova Portlanda, te je bio zgrožen povredom Nurkića.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Ljudina je ovaj Enes!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi