Nurkićeva povreda potresla i Zmajeve: Stigla i prva poruka podrške iz Zenice

Oglasio se naš prvi golman

Nurkićeva povreda potresla i Zmajeve: Stigla i prva poruka podrške iz Zenice

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić doživio je stravičan lom noge na sinoćnjem meču Portland Trail Blazersa i Brooklyn Netsa.

Nurkić je igrao fantastičan meč protiv Netsa jer je imao 32 poena i čak 16 skokova, ali onda šok i nevjerica na licima svih u dvorani pred kraj drugog produžetka.

Bh. košarkaš je bio u skoku u napadu i pokušao je osvojiti loptu za svoj tim, a onda je nezgodno doskočio i odmah se vidjelo da je došlo do stravičnog loma noge.

Ova povreda potresla je i bh. reprezentativce u fudbalu koji danas igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Grčke. Prvi koji se oglasio je golman Ibrahim Šehić putem Instagrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi