Frizura u čast Kyriea Irvinga: Da li je ovo njegov najveći obožavatelj?
Foto: Instagram/NBA

"Remek-djelo" na glavi mladog navijača

Frizura u čast Kyriea Irvinga: Da li je ovo njegov najveći obožavatelj?

Boston Celticsi u ovim trenucima na svom parketu igraju utakmicu protiv Memphis Grizzliesa, a osim na terenu zanimiljivo je i oko njega.

Naime, na tribinama TD Gardena je prmijećen je i jedan mladi navijač Celticsa i obožavatelj Kyriea Irvinga sa zaista zanimljivom frizurom.

Ovaj dječak toliko simpatiše playmakera Celticsa da je odlučio njegov portret "nositi" na glavi, a isti je u njegovoj kosi urađen zaista do najsitnijih detalja.

Čini se da je Kyire Irving od svog dolaska u Boston prošle godine iz redova Cleveland Cavaliersa, osim lica franšize, postao i pravi miljenik navijača Celticsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi