Frljak: Odlučivala je jedna lopta, nismo pogodili, oni jesu...

Poraz Proma u Mrkonjić Gradu

Frljak: Odlučivala je jedna lopta, nismo pogodili, oni jesu...

S. Mlaćo

Mladost je prekinula seriju Proma i slavila pred svojim navijačima 79:75.

Bilo je to uzbudljiva utakmica, neizvjesna do kraja, a svoje viđenje dao je trener KK Promo Hamdro Frljak.

"Bila je fina utakmica. Lijepa za gledanje, ali nismo imali sreće. Nismo odgovorili u trećoj četvrtini, oni su se odvojili, a kasnije je sve bilo ganjanje rezultata. Stigli smo, ali potrošili dosta energije. Odlučivala je jedna lopta, mi smo promašili, oni pogodili i to je to", kazao je Frljak.

U Donji Vakuf sada dolazi Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Za nas nema laganih utakmica. Dolazi šampion, kvalitetna ekipa i kvalitetnija od nas. Mislim da ne bi smjeli da propustimo priliku da se borimo protiv njih. Da li će to biti dovoljno da napravimo interesantnu utakmicu, vidjet ćemo. Ne predajemo se u startu, ali sigurno da je Široki favorit".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi