Fuenlabrada namučila Barcelonu

Nisu mogli do iznenađenja

Fuenlabrada namučila Barcelonu

M. Šljivak

Košarkaši Barcelone pobijedili su u 7. kolu ACB lige na svom parketu ekipu Fuenlabrade rezultatom 87:74.


Nije Barca u ovom meču lagano došla do pobjede. Gosti su igrali jako dobru utakmicu, ali na kraju nisu uspjeli da izbjegnu poraz.

Fuenlabrada je vodila većim dijelom prvog poluvremena. Na odmor su otišli sa poenom prednosti (41:42), ali je u nastavku Barcelona ipak preuzela igru na svoju stranu.

Iako su gosti konstantno bili blizu na kraju je katalonski velikan uspio da završi ovaj meč u svoju korist i da ostvari pobjedu od 13 poena razlike.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Delaney i Davies su kod Barcelone ubacili po 12 poena u ovom meču, dok su kod Fuenlabrade najefikasniji bili Garcia sa 18 i Gillet sa 17 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi