Na krilima Higginsa Barca do teške pobjede nad Valenciom

Peta pobjeda Katalonaca

Na krilima Higginsa Barca do teške pobjede nad Valenciom

Košarkaši Barcelone večeras su nakon neizvjesne pobjede nad Valenciom od 83:77 nakon pet kola ostali jedina neporažena momčad ovosezonskog izdanja Eurolige. 

U već trećoj utakmici s Valenciom ove sezone, nakon teških pobjeda u Superkupu i Endesa ligi Barca se opet mučila s neugodnim gostima. 

Nikako se skupi domaći tim nije uspijevao odlijepiti tijekom prvog poluvremena, a u drugom su košarkaši Valencije opasno prijetili prešavši nekoliko puta u vodstvo koje na kraju nisu znali održati. Barca je tek u posljednjim minutama polomila otpor košarkaša u narančastim dresovima a ključna je bila trica sjajnog Higginsa za +6 u zadnjoj minuti utakmice.

Higgins je bio i najbolji pojedinac domaćeg tima s 20 poena a Nikola Mirotić kojeg trojke večeras nisu slušale dodao je 17, dok je Hanga ubacio 13 poena. Uporne goste predvodio je Loyd sa 17 poena dok je Bojan Dubljević dodao 12. Valenica je i dalje bez pobjede nakon pet kola u Euroligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi