Furioznom završnicom HKK Široki slavio protiv KK Dynamic
Sjajnom završnicom Širokobriježani su izborili drugu pobjedu u ABA 2 ligi (foto: HKK Široki)

Odlična partija bh. prvaka

Furioznom završnicom HKK Široki slavio protiv KK Dynamic

HKK Široki večeras je na svom parketu u dvorani Pecara ostvario novu pobjedu u ABA 2 ligi, ovaj put nad beogradskom ekipom Dynamic Vip Pay rezultatom 83:79. 

Odlično je domaći tim ušao u ovu utakmicu, s puno energije i želje te već u prvoj četvrtini ostvario osam koševa viška igrajući skoro bez pogreške u napadu. Široki je ovu dionicu dobio rezultatom 29:21 i činilo se kako naš prvak grabi ka sigurnoj pobjedi.

No u drugom periodu gosti su zaigrali mnogo bolje u obrani, povezali nekoliko šutova te potpuno izdominirali u drugom periodu kojeg su dobili 22:12 te su na veliki odmor otišli s košem prednosti. I u trećoj četvrtini gosti su nastavili s odličnom igrom u obrani, ponovno limitirali domaćina na malo broj poena te u završni period utakmice sa 7 poena prednosti.

No probudio se Široki u zadnjoj dionici, opet zaigrao kako je to učinio na početku utakmice i uspio u neizvjesnoj završnici slomiti otpor odlične gostujuće ekipe i slaviti prvu domaću pobjedu, te ukupno drugu u tri kola u ABA 2 ligi. 

Fantastični Mateo Drežnjak podsjetio je na prošlosezonske partije te Beograđanima utrpao 28 koševa i bio daleko najbolji pojedinac ovog susreta. Odličnu utakmicu za Široki odigrao je i Filip Kraljević s 19 poena. Đoko Šalić s 24 koša najbolji kod Dynamica za koji su još solidni bili Pašajlić sa 16 i Smiljanić s 14 poena. 

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

HKK Široki: Naletilić 8, Kraljević 19, Filipović 6,M. Čović, Čolak 2, Zubac, Karačić 8, J.Čović, M.Drežnjak 28, D.Drežnjak 9, Damjanović, Batinić 3

KK Dynamic Vip Pay: Matijašević, Pašajlić 16, Akay 6, Vulikić 3, Beslać 7, Sokolović 5, Tomašević, Šalić 24, Ostojić 4, Paunović, Smiljanić 14, Vujović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi