Gajić: Imamo tim za veliki rezultat

Košarkaš Sparsa Nikola Gajić

Gajić: Imamo tim za veliki rezultat

Midhat Šljivak

Košarkaši Sparsa pobjedom su otvorili novu sezonu u  prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Sarajevski tim je slavio protiv Građanskog u Bijeljini sa 81:72, a jedan od najboljih pojedinaca meča bio je Nikola Gajić.

Bek Sparsa je ubacio 14 poena, a nakon meča je istakao da ima još mnogo prostora za napredak.

"Za nas je najvažnije da smo sezonu otvorili pobjedom. Nismo večeras odigrali sjajno, bilo je oscilacija, ali mislim da to ne treba da nas brine. Ako uzmemo u obzir koliko imamo problema sa zdravstvenim biltenom i da još nismo uigrani, večerašnjoj pobjedi ne trebamo gledati u zube", rekao je Gajić, te je dodao:

"Ima prostora za napredak, to se vidi i siguran sam da ćemo već protiv Širokog u srijedu biti bolji. Kako sezona bude odmicala, naš kvalitet će sve više dolaziti do izražaja, jer imamo tim za veliki rezultat. Samo treba vremena da se to sve posloži", dodao je Gajić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Sparsi u velikom derbiju dočekuju Široki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti