Sparsi dočekuju Široki Brijeg

Gajić: Očekujemo pobjedu protiv Širokog Brijega

Sparsi i Široki Brijeg sutra će u večeršnjim satima odigrati utakmicu drugog kola košarkaškog prvenstva BiH.

Povodom toga u prostorijama sarajevskog kluba na Skenderiji održana je konferencija za medije, na kojoj se prisutnim novinarima obratio i košarkaš Nikola Gajić koji je prilično optimističan. 

"Široki Brijeg je startao pobjedom sa velikim rezultatom, što pokazuje da imaju dobru ekipu za ovu ligu. Mi ako ispuštujemo dogovor iz svlačionice, ono što nam treneri i stariji igrači kažu, onda ne bi trebalo biti problema. Očekujemo pobjedu", istakao je Gajić, koji se potom osvrnuo na svoju partiju u prošloj utakmici. 

"Dobro sam odigrao, ali uvijek može bolje. Imali smo par oscilacija u igri i nastojat ćemo da ispravimo to, te da protiv Širokog Brijega ne dođe do klasičnog pada rezultata", poručio je košarkaš Sparsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.