Košarkaš Sparsa za SportSport.ba

Manjgafić: Zadovoljan sam igrama, ali uvijek može bolje

Košarkaše Sparsa u drugom kolu Lige 12 očekuje duel sa Širokim Brijegom, što će biti i derbi kola.

Uoči večerašnjeg treninga razgovarali smo sa košarkašem Sparsa Fahrudinom Manjgafićem, koji je zadovoljan načinom na koji je njegov tim otvorio takmičenje u domaćem šampionatu.

"Zadovoljni smo utakmicom u Bijeljini, gdje smo ispunili svoj cilj. Ušli smo u meč maksimalno ozbiljno i došli do prve pobjede u ovoj sezoni", rekao je Manjgafić, koji je potom najavio meč protiv Širokog Brijega:

"Još se nismo spremali za Široki Brijeg ali imamo još nekoliko treninga do te utakmice. Na nama je da se kroz njih pripremimo što bolje".

Fahrudin Manjgafić (1997. godište) igra svoju prvu sezonu u seniorskoj konkurenciji, a ističe da za sada sve prolazi u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Za sada sam zadovoljan i igrom i učinkom. Dobijam minutažu ali kažem da uvijek može bolje".

"Imamo dosta dobru ekipu i nekoliko iskusnijih igrača koji su kvalitetni i koji nam pomažu. Mislim da možemo izboriti učešće u Ligi 6", zaključio je mladi košarkaš Sarajlija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.