Košarkaš Sparsa

Bilić: Najvažniji je plasman u Ligu 6, a kasnije...

Mladi košarkaš Sparsa Armin Bilić govorio je za SportSport.ba o pobjedi nad Građanskim u Bijeljini, te utakmici protiv Širokog Brijega koja se igra u srijedu.

"Zadovoljni smo utakmicom koju smo odigrali u Bijeljini, ali uvijek može bolje. Imamo dosta problema sa povredama, ali smo bez obzira na to ostvarili pobjedu. Saigračima želim brz oporavak i nadam se našim dobrim rezultatima u nastavku", rekao je Bilić, te dodao:

"Najvažnije je da dobro treniramo. Imamo dosta novih igrača i u srijedu očekujemo dobru utakmicu. Nadamo se podršci navijača protiv Širokog Brijega".

"Ambicije našeg kluba su za početak izboriti plasman u Ligu 6, a onda ćemo razmišljati šta će biti", zaključio je košarkaš Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.