Momci koji su sinoć izašli na parket Mejdana najmanji su krivci za -50

Gdje ima volje, ima i načina!

7

Komentari (7)

Jadnimi
Rukovodstvo saveza je problematično, Ljudi formiraju B tim a nemamo dovoljno igrača za A tim
Teheranac
Samo treba čestitati reprezentaciji na borbi. To je najbolje u ovom momentu ali nije maksimalno najbolje. Biće ostali na spisku kada to bude trebalo. Jusuf i Dženan, pa i ostali, su u kontaktu sa članovima uprave KS i reprezentacije i oni vrlo dobro razumiju njihovu poziciju. Prijedlog je da svi koji imaju kakvih pritužbi, kritika ili koji bi voljeli vrijeđati, bar jenu KM uplate na račun KS kako bi se reprezentativci bolje osjećali i kako bi se novim generacijama dala mogućnost da bolje rade, da se održavaju pripreme i za mlađe generacije koje će kasnije iznjedriti nove reprezentativce. To je samo primjer.
Keno
Odlicno napisano, pogotovo to o Nurkicu i Musi
Harisss
Eto SEIKO " zastrasujuce smo losi" a opet prosli u treci, zavrsni krug kvalifikacija. Mozes li ti vjecni kriticaru svega sto je bosansko odgonetnuti kako je to moguce. Ne mozes naravno a i neces. Svejedno, ja cu ti reci. - 50 od sinoc je splet raznoraznih okolnostima o kojima si ti vjerovatno citao na drustvenim mrezama, a mozda i nisi , mozda ti onako po navici opletes prema svemu sto je BOSANSKO i nista ne citajuci. Aha, da se vratim, znas li zasto je BiH prosla uprkos onom teskom porazu i uprkos svima onima koji redovno omalovazavaju i podmecu. Prosla je zato sto je ova zemlja bez obzira na sve apsurde CUDO i oni koji je vole to znaju i osjecaju a takvi poput tebe ne razumiju. Da ti objasnim. Ja mogu biti ljut na bilo koju nac selekciju nakon slabog rezultata ali to traje kratko i vec nakon nekon vremena covjek kaze sam sebi, cekaj, ide nova utakmica, nove kvalifikacije, bice bolje. Nije mi ni na kraj pameti da pljujem po nac grbu, mogu biti ljut na igraca ili vise njih ali ovo drugo je svetinja.
Zaštita Identiteta
Jel ima ijedan NBA free agent koji je igrao sinoć (dakle situacija kao Nurkićeva) za bilo koju repku? I jel ima ijedan momak koji tek treba potpisati ugovor (situacija kao Musina i Penavina) u NBA da je igrao sinoć? Odvadite s tim preseravanjem više, šta treba neko da rizikuje čitavu karijeru zbog jednog meča sa Francuskom ili Belgijom, a prije toga godinama valjali... pogan ste vi narod
SEIKO
Trikolori su dobra ekipa,al su BH košarkaši zastrašujuće loši.Niko nema veze sa košarkom.
rifresh
e sad fakat ide na braz i nurkicu i musi i teletovicu svojevremeno to sto ne igraju za drzavni dres u kvalifikacijama. mogu hrvati,srbi,francuzi i ostali NBA profesionalci igrati ali nasi ne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.