Gdje je krenuo? Teodosić je sinoć zaplesao pred Paulom

Strašan dribling playmakera Houstona

Gdje je krenuo? Teodosić je sinoć zaplesao pred Paulom

Ponajbolji srbijanski košarkaš Miloš Teodosić sinoć je imao jedno "neprijatno iskustvo" u duelu sa Chrisom Paulom na utakmici Clippersa i Houstona.

Teodosić je u pobjedi svog tima 113:102 pružio veoma dobru partiju, postigao je 12 poena uz šest asistencija i isto toliko skokova, ali bi jedan detalj najradije zaboravio.

Sredinom četvrte četvrtine, Teodosić je ostao jedan na jedan sa Paulom, koji ga je fenomenalnom varkom tijela u potpunosti izbacio iz ritma.

Teodosić, kojem igra u defanzivi ionako nije ni blizu najjačeg oružja, je 'zaplivao' u prazno, a Paul sa poludistance lijepo pogodio.

Interesantno, Teodosić je u Clipperse stigao kako bi popunio mjesto playmakera nakon Paulovog odlaska u Houston.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije