Sparsi savladali Zrinjski

Glogovac: Imali smo više želje za pobjedom

Košarkaši Sparsa danas su u okviru 11. kola Lige 12 savladali na svom parketu Zrinjski rezultatom 76:72.

Gosti iz Mostara su se pokazali kao jako dobar rival, ali je utakmicu, prema riječima košarkaša domaćih Stefana Glogovca, odlučila veća borbenost.

"Bila je teška utakmica za nas, neizvjesna do kraja. Kao što smo i najavili, Zrinjski je iskusna ekipa koja je sastavljena od dobrih pojedinaca i ovu utakmicu su odigrali na visokom nivou. Malo su pali u zadnjih nekoliko minuta, ali mi smo imali više želje za pobjedom i slavili smo na kraju", kazao je Glogovac nakon utakmice za SportSport.ba, te dodao:

"Utakmicu je odlučila velika naša borbenost i zalaganje dosta igrača i sa klupe. Odbrana u jednom dijelu meča nije najbolje funkcionisala, međutim kasnije smo to nadomjestili", istakao je Glogovac, te na kraju dodao da je očekivao veliki otpor gostiju iz Mostara. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, Sparsima je ovo bila deseta pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti