Sparsi dočekuju Zrinjski

Glogovac: Pokušati ćemo nadomjestiti izostanak Peršića

E. Čaušević

Košarkaši Sparsa sutra u okviru 11. kola lige 12 u Skenderiji igraju protiv ekipe Zrinjskog.

Sparsi su u prošlom kolu upisali prvi poraz u ovoj sezoni protiv Kaknja, pa utakmicu sa Zrinjskim dočekuju u pomalo uzdrmanoj atmosferi. Košarkaš sarajevske ekipe Stefan Glogovac na današnjoj press konferenciji kazao je Zrinjski ima kvalitetnu ekipu, te da ih očekuje težak meč.

"Ne pružaju partije koje se od njih očekuju, ali otkad su promijenili trenera počeli su igrati jako dobro. Ove utakmice su uvijek bile zanimljive i vjerujem da će u sutra biti tako", rekao je Glogovac.

On je dodao da je meč u Kaknju odlučila sama završnica u kojoj nisu odigrali kako najbolje znaju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"U Kaknju se desila i ta povreda Dalibora Peršića i to je težak udarac za naš tim. Ipak, pokušati ćemo to nadoknaditi i idemo na pobjedu", dodao je košarkaš Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.