Gobert još uvijek osjeća posljedice koronavirusa: Doktor mi kaže da će to trajati još godinu...

Centar Utah Jazza

Gobert još uvijek osjeća posljedice koronavirusa: Doktor mi kaže da će to trajati još godinu...

Centar Utah Jazza Rudy Gobert još uvijek osjeća posljedice koronavirusa. 

Podsjetimo, Gobert je bio prvi igrač NBA lige i jedan od prvih svjetskih sportaša kojem je dijagnosticiran Covid19, a u to vrijeme priznao je kako je ostao bez čula mirisa i okusa.

Danas, nešto više od tri mjeseca kasnije, kaže kako mu se čulo mirisa još uvijek nije vratilo i da ga doktor uvjerava kako takvo stanje može potrajati čak godinu dana.

"Čulo ukusa se vratilo, ali čulo mirisa nije sasvim. Mogu da osjetim mirise, ali ne iz daleka. Pričao sam sa doktorom, rekao mi je da bi to moglo da potraje i do godinu dana", kazao je Francuz.

Inače, NBA liga je prekinuta nakon što je Gobert bio 'pozitivan' početkom marta, a ista bi se trbala nastaviti idućeg mjeseca.

Top Komentari

Penderinos
Znaci kad mu prneš, njemu ne smeta
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti