Golijanin: Bratunac nam je direktan konkurent u borbi za opstanak

Optimizam u redovima Gradine

Golijanin: Bratunac nam je direktan konkurent u borbi za opstanak

Samir Mlaćo

Košarkaši Gradine u nedjelju u Mejdanu igraju vrlo važnu utakmicu protiv KK Bratunac.

Bit će ovo jedna od najvaćnijih utakmica u prvom dijelu sezone za Gradinu jer je ekipa Bratunca timu iz Srebrenika jedan od glavnih konkurenata u borbi za opstanak.

Ipak, u redovima Gradina vlada optimizam.

"U nedjelju nas očekuje izuzetno teška utakmica protiv neugodne ekipe Bratunca. Iako smo pretpjeli znatne promjene u rosteru, nošeni pobjedom iz Mostara, nadamo se da ćemo 'na domaćem parketu' uspjeti upisati pobjedu. Utakmica koja nam je izuzetno važna iz razloga što nam je Bratunac direktan konkurent za opstanak u društvu najboljih. Bratunac ima nekoliko iskusnih igrača, nosilaca igre, ako uspijemo njih zatvoriti i nametnuti naš ritam od početka do kraja pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Pozvao bih sve ljubitelje košarke da u nedjelju u 20 sati posjete dvoranu Mejdan i pomognu nam da izborimo još jednu pobjedu", kazao je Golijanin.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gradina nakon sedam utakmica ima dvije pobjede i pet poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi