Proslavljeni slovenački košarkaši

Goran i Zoran Dragić posjetili Igokeu

3

Komentari (3)

Woyzeck
Nije da ga volim, prema svakom politicaru isto osjecanje, sve je to smece... Ali Dodik je sila. Jbg, krenuo je od nule, osnovao svoju stranku, kao sto svaka kuca danas u BiH osniva. I polako se peo... Danas stvarno sila. Voli kosarku, napravi ABA ligaski klub, u ovakvoj Bosni kakva je, jadnoj i bijednoj. Iz svog ceifa. Radi sta hoce, pliva kako hoce... A sve je sam izgurao. Dovodi NBA igrace u svoju dvoranu, onako...Jbg, ko to jos moze. Sin upravlja ABA ligom. Sta mu je interesantno, to poklopi.
Woyzeck
Pa preko cije kicme su sva bogatstva svijeta stvorena? Sigurno ne preko onoga ko ih ima. Ovce i jesu za sisanje. Ja samo kazem, polazna tacka mu je bila kao i vecini, on se sebi izborio.
Woyzeck
Kada god procitam neki nekulturan i glup komentar, onda ne moram ni gledati ko je ispod potpisan. Kao u sportu kada vidis nekoga ko vristi na terenu, svadja se sa sudijama, saigracima, svaki trener ce ti reci da to dolazi iz nemoci. Nedostatka snage. Ovo kod tebe je nedostatak umnih sposobnosti. Glupost koja vristi da izadje iz tog supljeg kanistera.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti