11

Komentari (11)

roki-rokic
Pizdo da ti nije bilo repke igrao bi po bilici gore hebem ti sve
Grohot
prvi put cujem da je ovaj mostarac....eto koliko je ponosan odakle je i ko je
Ante G.
Ti nisi cuo, i to govori o njegovom ponosu? :))) Ako se slucajno upustis nekad u razmisljanje, krenes ovom logikom i shvatis da jos nikada nisi vidio svoj mozak, hoces li biti siguran da ga nemas?
Grohot
ne rise ziv bio....nemas pojma sta sam htio reci jer ocigeldno nisi mostarac a ni ne kontas poentu mog pisanja. jer da kojim slucajem jesi? skontao bi.... jer Gordic bi to na sav glas to govorio a ne ovako stidno i neprimjetno....
Ante G.
Ok, ova prva recenica vec dovoljno govori o nivou na kom egzistiras. Svaka cast onome ko te vaspitao, od roditelja, preko skole. Ako prosipas neke lokalne fazone, ne mozes ocekivati da budes shvacen dalje od svog sela.
Grohot
DelPiero
Za reprezentaciju se igra srcem, a ti ako si ocekivao neku korist i igrao iz drugih razloga mozda nisi trebao ni igrati. Ipak, hvala ti na svemu sto si uradio za BiH.
Ante G.
Uvijek iskren do kraja, realan... Svaka cast momak, za sve sto si uradio. Rodjen si gdje si rodjen, na prostoru gdje se ljudi dijele na srbe, hrvate, bosnjake, pravoslavce, krscane, muslimane, grobare, delije, purgere, pristalice SDS-a, HDZ-a, SNSD-a... Pa onda kada se podjele medju sobom, jedinke pocinju da se razvodnjavaju... Tebi svaka cast. Nista ti donosilo nije, sta god da si izabrao, jednima ne bi valjalo. Na kraju ce te svi pljunuti. To ti je sudbina ovih prostora. Kao Djedovic, koji je ginuo za dres bosne, danas ga pljuju kao najveceg izdajicu, jer je dobio sansu da svom djetetu ostavi priliku da odrasta u normalnom drustvu. Ali zato su razni Konakovici ovdje oni koji i danas bucu, kao sto su bukali dok si igrao za reprezentaciju, za njima se ide, stado slusa sta se kaze...
Zaštita Identiteta
Koji licemjer jbo ti sebe, vidim gore se navode neke partije, dolje neki političari.... fascinantno kako u oba slučaja iste sintagme nedostaju....
Ante G.
Kazu da obicno svako vidi samo ono sto mu je poznato. Tako i ti, ti si u komentaru trazio samo ono sto trazis uvijek i svugdje... Podjelu. Na kraju krajeva, upravo se moj komentar i odnosio na ljude kao sto si ti. Tebi i takvima veca kazna i ne treba, dovoljno ti je sto si sam osudjen na sebe. Deveraj.
Zaštita Identiteta
Neka tebe u tvom stadu, ja ću il u pošten čopor ili sam - kako god da okrenem bolje je nego hodati za ovcama...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.