Gordić sjajan u novoj pobjedi Budućnosti

Crnogorsko prvenstvo

Gordić sjajan u novoj pobjedi Budućnosti

E. Škorić

Nakon dva kola Erste Superlige Crne Gore po dvije pobjede imaju ekipe Budućnosti i Mornara.

Vječiti šampion Crne Gore i pobjednik ABA lige je u Morači sa 93:67 pobijedio ekipu Lovćena, koji je uspio samo do poluvremena da drži kakav-takav priključak, no u nastavku je razbijen.

Nikola Ivanović je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 21 poenom, bh. reprezentativac Nemanja Gordić je dao 18, Aleksa Ilić i Kajl Lendri po 15, a Danilo Nikolić 12.

U ekipi Petra Jovanovića samo su dvojica košarkaša imala dvocifren učinak - bivši igrač Budućnosti i nekadašnji reprezentativac Crne Gore, Aleksa Popović, i Petar Aranitović, koji su upisali po 16 pogodaka.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mornar je u lokalnom derbiju u Ulcinju sa 80:72 savladao istoimeni domaći tim, dok je Sutjeska sa 75:61 bila bolja od Tivata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije