Košarkaš tima iz Podgorice nakon teškog poraza

Gordić: To su stvari za dublju analizu

3

Komentari (3)

getoven25
Ante G.
Daleko najveci gospodin u svijetu sporta. Nikad nista od njega covjek ruzno cuo nije. Posle ovog divljastva, gdje je jos i udaren, on ostavi ovakvu izjavu, cestita protivniku i na najdiplomatskiji moguci nacin kaze ono sto je svima jasno, da je ovo sve osim sporta. Kapa dole Gordicu, jedan od rijetkih pravih sportista danas.
Ante G.
Ako negdje mozes da procitas da sam ja rekao nesto protiv srba, (Gordic je srbin), ili da sam rekao nesto protiv sportista CZ, onda mi to podvuci, mozda meni promice? Evo sada jasno da naglasim, ovo sto sam napisao je samo iskreno vidjenje Nemanje Gordica kao covjeka, ni u kom slucaju blacenje drugih. Posebno nemam nista protiv drugih nacija... Ljude samo dijelim na intelektualno sposobne i one prema kojima priroda u tom segmentu nije bila darezljiva. Ti sigurno imas pravo da se ljutis na nju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.