Gordić: To su stvari za dublju analizu
Košarkaši Budućnosti doživjeli su težak poraz u petom susretu finala ABA lige

Košarkaš tima iz Podgorice nakon teškog poraza

Gordić: To su stvari za dublju analizu

E. Dindić

Doživjeli su večeras košarkaši Budućnosti težak poraz u Beogradu od domaće Crvene Zvezde. 

Poslije susreta željeli su novinari čuti razmišljanja košarkaša tima iz Podgorice ali malo ko je bio raspoložen za izjavau.

Dodatno je stvarao problem to što čelni ljudi tima iz Podgorice gotovo pa su zabranili da se njihovi košarkaši obraćaju u medijama.

Jedan od rijetkih koji je poslije susreta uspio da kaže par rečenica bio je bh. reprezentativac  Nemanja Gordić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Nemam mnogo da kažem. Čestitam Crvenoj Zvezdi na osvojenom trofeju i to je to. Oni su imali prednost domaćeg terena i to iskoristili.", rekao je Gordić te dodao:

"Bilo je svega, ali ne bih to da komentarišem. Ima ko će da komentariše. To su stvari za dublju analizu", završio je Gordić.

Top Komentari

getoven25
Gospodin.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi