9

Komentari (9)

ibrahim51
Licemjerno je nekoga toliko isticati ako je taj na nuli morala.Gordic bi najvolio da ga je Srbija htjela da igra za njih jer nisu ga htjeli.Imali su dosta boljih igraca pa ne treba im.On je pokazao kakav je covijek jer je zahvaljujuci BiH reprezentaciji imao veci rejting za angazmane.Mi ce mo se odreci reprezentacije ako ga ikada vise pozovu.Kovacevic bi trebao da da ostavku jer je on isti Gordic.On je sve za ova desavanja oko reprezentacije kriv . Haman je izuzev Vujosevica nasa reprezentacija usputna stanica.
almir
To vjerujem nikog ne zanima
karlhajncbrazzzo
Ako ćemo do kraja biti pošteni onda se ne treba ljutiti na ovog momka. Prošli put nisu došli Nurkić i Musa, ovaj put Gordić, sljedeći put će faliti neko drugi i tako u krug. Možda i on glumi zvijezdu kao i dvojica iz NBA.
bebi
Samo malo, kad on bude u NbA onda cemo o tome, kada ne bude mu izgovor lafo kuca i obecanja iz saveza, pa budi musko i reci ba necu i respekt. Musa i Nurkic nikada nisu rekli da nece ili Teletovic, ali ako pratis stvarno NBA onda ti je jasno kakva su pravila i naravno koje se cifre tu vrte. Hvala mu i adio
karlhajncbrazzzo
Svako ima svoje razloge i oni su mu najbitniji. Stvarno ne mislim nikoga braniti, ali treba biti realan i pošten u ovom slučaju. I mene je Nemanja iznervirao svojim nedolaskom. Sad kad hladne glave posmatram na to vidim da on nije ništa uradio što drugi nisu. Diskutabilan je učinak NBA igrača. Hrvatska je sa četiri NBA igrača izgubila posljednju utakmicu. Srbija isto tako. Koliko sam mogao vidjeti Nemanja nigdje nije rekao da neće igrati, baš kao i ostali.
Dobar,Los,Zao
Dovesće nama Sejo Kendalla Stephensa iz Obradoira pa će mo i mi trpati trojke ko Finci!
bebi
NE ZANIMA NAS OVA VIJEST
Gari Garinča
Poruka za Vaš portal, prestanite više pratiti ovog odmetnika.
big-boss
znaci ko ga ebeee...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti