11

Komentari (11)

MirzaBarucic
Slina od covjeka, karina od igraca.
ibrahim51
Gori je onaj koje pozvao Gordica igraca koji ne voli reprezentaciju.Hvala mu za dosadasnje ucesce i izgaranje i to je i sam trebao da kaze a ne da se krije i drzi citav tim u neizvjesnosti.Zato nam i jest ovakvo stanje u svemu.Ne rade odgovorni ljudi na odgovarajucim mjestima.
Senad Alispahic
Bili smo spremni, kako selektor Jasmin Repeša, tako i ja, pasti na koljena i moliti trenera Aleksandra Džikića, predsjednika Bokana i ostale ljude iz Budućnosti da se smiluju i puste Gordića. Uzalud. Nisu pokazali ni trunku kooperativnosti. Moram naglasiti da je sam Gordić izrazio veliku želju da dođe, ali ni to ne pomaže. Šta sad da radimo?
Griezmann
Zaboravio bi ti momcino i gdje je granica a kamoli reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Dosta nam je onih sto igraju za repku kad im se ku.cu cejfne.
mirsocomaga
Sad pustaju iz NBA lige igrace a iz famozne ABA lige ne....bas misterija...
mirsocomaga
ne treba ni dolaziti.....
Woyzeck
Stvarno cudno, Gordic za crnogorske medije nije pricao nista o reprezentaciji Bosne, a da ga pri tom ni oni nisu upitali... Misterija!
ZmajBosanski18
Prici je njemu beograd nego sarajevo
Woyzeck
Kao i svakom Srbinu
Woyzeck
Mislim ja sam Srbin, zato kazem... Vidim da su pozitivni komentari, nisam shvacen znaci. Puca mi kurac za Sarajevo, kao i svakome od nas.
master
Ma važno je da ti Woyzeck pratiš reprezentaciju BiH kao pravi Bosanski Srbin.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.