Gradina počinje pripreme za Premijer ligu

Micanović zakazao prozivku u ponedjeljak

Gradina počinje pripreme za Premijer ligu

Samir Mlaćo

Košarkaši Gradine iz Srebrenika svoje pripreme za predstojeću historijsku sezonu počinju u ponedjeljak (03.09.2018) prozivkom trenera Vladimira Mićanovića.

"Naravno, na prvi trening srebreničkih plavaca odazvat ce se i par ozbiljnih pojačanja koja je agilna uprava ovog kluba dovela. U prošloj sezoni KK Gradina je igrala finala A1 lige u kojem je zasluženo izborila ulazak u viši rang. Ambicije kluba ove sezone su opstanak u Prvenstvu BiH", saopćili su iz ovog kluba.

"Kratko bih rekao da svi ti koji su pisali i pričali da Gradina neće igrati PL nisu kontaktirali nikoga iz kluba. Ja potvrđujem da ćemo igrati", kratko je trener Gradine Vladimir Micanović prije par dna kazao za SportSport.ba na pitanje kako komentariše špekulacije da tim iz Srebrenika ipak neće igrati elitni rang bh. košarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi